|
|
niisiis.. see projekt tuleb nii, nagu oli tehtud ideepilt, mille järgi üldse kunagi eelmises foorumis hakkas "graafika fight" peale.
Pildi täiendamise asemel tuleb sellele lisada uus jätkuosa allapoole. Uus osa PEAB olema samades mõõtmetes, mis esimene pilt, st 500x250 pikslit ning peab järgnema vanale pildile vahetult, nii et vahet ei jääks.
Uus pildiosa peab jätkama eelmist pilti, st et kahe pildi vahel ei tohiks arugi saada, et sealt üks pilt lõppeb ja teine algab. Lõpuks peaks siis tulemuseks olema üks suur-pikk-pikk pildiriba.
Stiili peaks piltide jooksul vahetama, värve eriti (soov. mitte taustavärvi), nii et lõpptulemus oleks võimalikult mitmekülgne ja ilus.
1 reegel oleks veel, et teiste poolt tehtud pilte ja joonistusi oma pildiosasse panna ei tohi, kõik peaks olema isetehtud.
Alustuseks tegin suht.. :
(tumedal taustal parim : P)
jätkake siis. edu!
ning kes pilti teeb, andke ikka sellest teada ka. Viimati muudetud DanielViverridae poolt (R nov 19, 2004 17:09), kokku muudetud 1 kord
|

|
|
|
|
kaptenile !

|
|
|
|
oo.
vinge.
ma üritan järgmisena.
|

|
|
|
|
| ma usun, et ma olen pärast Dhenry't...
|

|
|
|
|
|
|
|
o_O matrix did it to me again. damn you dhenry.
see tuli liiga kiiresti.
mul on üks teine projekt hetkel käsil.
annan oma korra...ee...kellele iganes edasi.
|

|
|
|
|
Okei, olen järgmine sel juhul. _________________
|

|
|
|
|
Woo!
Vabandust, et pildi veel eriti ära rikkusin.

|
|
|
|
| mm, väga ilus. /me next
|

|
|
|
|
|
|
|
| mina.
|

|
|
|
|
|
|
|
no läheb-läheb, pole veel veeranditki valmis
|

|
|
|
|
Nii, kustutasin oma eelmise jubeduse ära ja tegin.. Midagi veel jubedamat.
|

|
|
|
|
mõnus, midagi sellist võiksite 1280x960 formaadis teha. _________________ see oli kõigest minu arvamus
|

|
|
|
|
nonii ma saan varsti adobe jälle peale, alustaks jälle millegi sellisega  _________________ In former days Bob Arctor had run his affairs differently
|

|
|
|
|
| Ja mul on vaja macil programmidega sisse seada, count me in (:
|

|
|
|
|
game on